Goede Web Design Blogs Die Je Moet Volgen

 

Het kan soms moeilijk zijn om snel de juiste informatie over web design te vinden omdat er eigenlijk een overbelasting van informatie is. Om dat probleem op te lossen hebben wij voor jou de meeste interessante web design blogs opgezocht, vind ze hieronder.

Emerce.nl:

Emerce is één en van de beste Nederlandse blogs omtrent Marketing en Technologie. Emerce heeft een gedeelte van haar site toegewijd aan alles over websites en web design. Wij raden deze blog aan omdat Emerce een focus legt op web design en veel verschillende onderwerpen in detail geanalyseerd worden. Zijn pop-ups vervelend? Wat is dynamische content? Hoe moet je nagivatie menu eruit zien? Vraag jij je af wat de antwoorden op zulk soort vragen zijn? Dan is het zeker aanbevolen om even Emerce.com te bekijken.Naast het lezen van antwoorden, geeft dit dynamische blog je ook de mogelijkheid om zelf vragen te stellen die beantwoord kunnen worden door de experts. Ben jij zelf een expert? Dan kan je zelf bijdragen aan de website door jou laatste informatie te delen.

Frankwatching.com:

Frankwatching.com is één van ons meest favoriete blogs en tevens ook één van Nederlands grootste blogs. Deze website helpt je met de laatste online trends, geeft je tips, tricks en heel veel relevante informatie. Onderwerpen zijn gecategoriseerd in verschillende ontwerpen zoals; content, marketing, sociaal en strategie.

Daarnaast geeft Frankwatching ook Webinars omtrent verschillende onderwerpen, zoals Social Selling en Online Campagnes. Deze kosten echter wel geld en wij hebben ze jammer genoeg nog niet uitgeprobeerd. Daarover later meer!

In conclusie, door de rijke en gedetailleerde content, raden we deze blog aan voor zowel beginners als professionals.

Marketingfacts.nl

De derde blog dat wij je aanraden is, Marketingfacts. Marketingfacts is ook één van de bekendere Nederlandse blogs en focust vooral op technologie. De website heeft een specifiek gedeelte toegewijd aan ‘Usability & Design’ waar de attentie ligt op het ontwerpen van websites. Marketingfacts legt vooral veel nadruk op de marketing activiteiten omtrent de website en is dus net iets anders dan je typische website design blog. Zeker de moeite waard om even te bekijken!

Webdesignerdepot.com

Ons meest favourite blog is het Engelstalige Webdesignerdepot.com. Wat opvalt is de prettige navigatie en organisatie van de blog. Er is een mogelijkheid om te kiezen waar je over wilt lezen en het kleurenschema geeft een heel rustig en georganiseerd gevoel. Tevens heeft deze blog ook sociale media iconen bij ieder nieuws artikel, dit geeft je de mogelijkheid om elk artikel te delen met je vrienden.

De website geeft ook ‘Freebies’, en wie houdt er nou niet van gratis dingen te ontvangen. Van presentaties, tot lettertypes, Webdesignerdepot heeft het. Neem snel een kijkje!